Problem med "inläggsräknar"-mod

Frågor kring MODdar (modifikationer) för phpBB 2.0.x.

Moderatorer: Supportgrupp, Moderatorgrupp

Zadde
Medlem
Medlem
Inlägg: 20
Blev medlem: 2003-09-16 15:51
Kontakt:

Problem med "inläggsräknar"-mod

Inlägg av Zadde » 2004-11-20 00:44

Tjho!

Har ett litet problem. Det är så att jag har installerat "Unincrement user posts"-moden http://www.phpbbhacks.com/download/2155.

I vilket fall har jag fått allt att funka tills jag går in på Adminpanelen -> Hantering under Forumadmin -> Ändra för <forumet> -> Kryssar AV rutan vid "Increment user posts" -> Trycker sedan på Update. Och det är inga problem. Sedan går jag till forumet där inläggen inte ska räknas. Skriver lite skit, men till min stora förvåningen ser jag att inläggen fortfarande räknas. Så jag skuttar tillbaka till adminpanelen och kollar under hanteringen så att rutan är AV kryssad, men nu är den ikryssad igen. Avkryssar man då så blir den ikryssad igen :/

Någon som vet vad som är fel? Jag behöver verkligen fåt det att funka. Jag använder för övrigt phpbb 2.0.10.

Zadde
Medlem
Medlem
Inlägg: 20
Blev medlem: 2003-09-16 15:51
Kontakt:

Inlägg av Zadde » 2004-11-20 00:51

upptäckte en liten sak.

Kod: Markera allt

# 
#-----[ SQL ]------------------------------------------ 
# 
ALTER TABLE `zeta_forums` ADD `forum_count_posts` TINYINT( 1 ) DEFAULT '1' NOT NULL AFTER `forum_last_post_id`;
så står det i anvisningarna för installtionen.... jag kanske ska byta ut "zeta_forums" till det prefix jag använder?

Zadde
Medlem
Medlem
Inlägg: 20
Blev medlem: 2003-09-16 15:51
Kontakt:

Inlägg av Zadde » 2004-11-20 12:13

Det var inte det som var felet. Men det löste sig iaf:p

i admin/admin_forums.php får man lägga till följande kod:

Kod: Markera allt

# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------ 
# 

         $sql = "UPDATE " . FORUMS_TABLE . " 
            SET forum_name = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumname']) . "', cat_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_CAT_URL]) . ", forum_desc = '" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['forumdesc']) . "', forum_status = " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", prune_enable = " . intval($HTTP_POST_VARS['prune_enable']) . " 
            WHERE forum_id = " . intval($HTTP_POST_VARS[POST_FORUM_URL]); 

# 
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------ 
# 
forum_status = " . intval($HTTP_POST_VARS['forumstatus']) . ", 

# 
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------ 
# 
forum_count_posts = " . intval($HTTP_POST_VARS['count_posts']) . ",

Användarvisningsbild
Holger
Support - Ledare
Support - Ledare
Inlägg: 6515
Blev medlem: 2004-06-09 08:32
Ort: Hannover/Tyskland
Kontakt:

Inlägg av Holger » 2004-11-20 13:43

En lösning inom 12 timmar! Fint! :D

Hittade du lösningen hos phpBB.com?

/H
Holger Gremminger
Ingen support via PM!

Zadde
Medlem
Medlem
Inlägg: 20
Blev medlem: 2003-09-16 15:51
Kontakt:

Inlägg av Zadde » 2004-11-21 00:45

nej, phpbbhacks.com :p

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst