Sökningen fann 56 träffar

av vulcanriderssweden
2015-01-19 16:01
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Exakt sökning
Svar: 9
Visningar: 5063

Re: Exakt sökning

Jag provade med att skapa ett index för Fulltext native och använde det istället - Då fungerar det helt korrekt. För att kolla tog jag även bort indexet för Fulltext mysql och skapade om det samt använde det - Då återkom felet. Så min slutgiltiga lösning blir således att använda Fulltext native! Det...
av vulcanriderssweden
2015-01-19 14:45
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Exakt sökning
Svar: 9
Visningar: 5063

Re: Exakt sökning

Jag hittade en tråd om hur jag ska uppdatera sökindexet.
Vad jag förstod så måste man först ta bort det befintliga indexet och sedan skapa ett nytt.
Jag testar det nu så får jag se hur sökningen på vårfest blir sedan.
av vulcanriderssweden
2015-01-19 11:58
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Exakt sökning
Svar: 9
Visningar: 5063

Re: Exakt sökning

Samma sak händer om jag söker på förmiddag - då får jag även med vårfest i sökresultatet.
Lika så om jag söker på vårfest får jag även med förfest och omvänt.

Hur bygger jag upp sökindexet igen?
av vulcanriderssweden
2015-01-19 11:19
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Exakt sökning
Svar: 9
Visningar: 5063

Re: Exakt sökning

Ja du, hur det är möjligt har jag ingen aning om. Det är just det jag vill veta hur jag fixar så att det inte händer.
Du kan ju själv gå in på vårt forum och se hur sökresultatet ser ut.
Adress: http://www.vulcanriders-sweden.org/nymurof/
Logga in med
Användarnamn: guest
Lösenord: welcome
av vulcanriderssweden
2015-01-17 16:41
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Exakt sökning
Svar: 9
Visningar: 5063

Exakt sökning

Hur ställer jag in så att Sök endast tar med resultat med det exakta sökordet? Exempel: Sökord = "vårmiddag" Sökresultat Nuläge: En lista där trådarna innehåller antingen sökordet eller exempelvis "förmiddag". Det innebär att det finns en massa irrelevanta trådar som gör det svår...
av vulcanriderssweden
2014-08-11 20:48
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

Jag håller just på att laddar upp AutoMOD på nytt - det tar kanske 5 minuter. På "mekforum"
av vulcanriderssweden
2014-08-11 20:44
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

För närvarande gör jag en test-/mekinstallation på http://vulcanriders.eu/nymurof/
Det är en kopia på originalet.

Den helt rena installationen jag gjort ligger på http://vulcanriders.eu/mekforum/
av vulcanriderssweden
2014-08-11 19:01
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

Japp!
av vulcanriderssweden
2014-08-11 13:14
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

Sorry att det blev flera! Jag fick något fel på min sida så det såg ut som att det inte hade gått in. Får detta meddelande så fort jag skickar ett inlägg: template->_tpl_load_file(): File ./language/sv/email/boardwatch_topic_notify.txt does not exist or is empty Och sedan måste jag gå ur tråden och ...
av vulcanriderssweden
2014-08-11 13:10
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

Sinom skrev: Har du haft problem med att du blir utloggad någon gång tidigare? Nej jag har aldrig blivit utkastad från varken ACP eller forumet som helhet. Jag har nu dessutom försökt att installera AutoMOD på ett helt nyinstallerat forum, samma version 3.0.11, där jag inte gjort några andra instal...
av vulcanriderssweden
2014-08-11 13:05
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

Har du haft problem med att du blir utloggad någon gång tidigare? Nej jag har aldrig blivit utkastad från varken ACP eller forumet som helhet. Jag har nu dessutom försökt att installera AutoMOD på ett helt nyinstallerat forum, samma version 3.0.11, där jag inte gjort några andra installationer elle...
av vulcanriderssweden
2014-08-11 12:33
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

Nej jag har aldrig blivit utkastad från varken ACP eller forumet som helhet. Jag har nu dessutom försökt att installera AutoMOD på ett helt nyinstallerat forum, samma version 3.0.11, där jag inte gjort några andra installationer eller ändringar. Och jag är ena användaren och grundare. Samma sak händ...
av vulcanriderssweden
2014-08-08 17:42
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

Så här ser innehållet ut # # Uncomment the statement below if you want to make use of # HTTP authentication and it does not already work. # This could be required if you are for example using PHP via Apache CGI. # #<IfModule mod_rewrite.c> #RewriteEngine on #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{...
av vulcanriderssweden
2014-08-08 17:35
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

Inte vad jag vet. Men jag är inte helt säker. Det var inget jag fick information om när jag tog över forumadministrationen för snart ett år sedan.
Finns det något sätt jag kan kolla det på?
av vulcanriderssweden
2014-08-08 16:36
Kategori: 3.0.x - Support
Tråd: Får ej automod att funka
Svar: 24
Visningar: 8126

Re: Får ej automod att funka

Jag har samma problem men lyckas inte komma till Automods installationspanel hur jag än gör. Vi har PHPBB version 3.0.11, den version av automod jag försöker installera är 1.0.2. Jag har laddat upp alla filer till forumets root helt enligt instruktionen. Men när jag sedan ska köra installationsscrip...